RSS Feed

Monthly Archives: January 2014

Am i cross sort of a line?

This is little note in the start line of a new year in the middle of scripting non-human-verbal-language on my lappie while watching the most hilarious sitcom about the universe and its bang (oh boy, thats a long opening line *extremlyinhale).

I think i’ve cross a line in my relationship. Not that nasty line *khekhekhe. Maksud gue, panggilan yayang yang kebangetan. Panggilan “sayang” adalah bahasa standar yang digunakan untuk menggantikan nama lengkap (entah agar lebih pendek atau biar yang dipanggil merasa kesengsem) dengan tujuan (mungkin) menandai wilayah kekuasaan, menyenangkan pasangan atau mungkin mengikuti trend *wekekekek .

I sometimes call him like i call my (future) husband or a father of my child. Yep, i call him papap *dooh. My father haven’t handed me to him officially as his wife, so its not right to call him like that. And would imply that i have crossing sort of a line.

Gue kadang berasa rada sedikit hilarious, sedang mengalami sakit dengan diagnosis berupa alay, haus akan perhatian dan public attention disorder. Hiy!  Kadang juga berasa pamali sama Tuhan. God havent show me that destiny decide me to be his wife, tapi kami udah panggil-panggilan kayak gitu.

Yang terakhir, rasa rada bersalah mendahului takdir itu yang kadang bikin gue : padahal gue bencik banget couples yang lagi manggil-manggil mesra dan public attention disorder sedang kumat dengan menjijikannya, but sometime i do that even tough i never do that i front of public. Tapi tetep aja, feeling its not like me at all. Hehe.

Just that. No point for this note at this time. Cuma menuliskan rasa yang aneh dalam otak gue yang baru aja gue alami. Fyuuhh (once again), feels like its really not me :))

Advertisements